maanantai 15. huhtikuuta 2013

Blogin aloitus

Mistähän sitä edes aloittais...
Osa tietää että mulla on ollut blogi jo aiemmin, mutta se kärsi varsin suurta päivittämättömyyttä. En oo päivittänyt sitä nyt kohta kahteen vuoteen... Paljon on tapahtunut sen jälkeen, joten koin uuden blogin aloittamisen paremmaksi ideaksi kuin vanhan jatkamisen. Max ei mm. asu enää mun luona vaan tädilläni ja ehkä suurimpana muutoksena parin vuoden takaiseen on että odotan mieheni kanssa perheenlisäystä, minun ensimmäistäni. :) Arilla on aiemmasta suhteesta 4-vuotias tyttö joka asuu luonamme, joten jonkin sortin äitipuoli-rooli on tullut tutuksi.
Sillon kun sain tietää olevani raskaana, kävi blogin aloittaminen ensi kertaa mielessä. No jotenkin asia vaan sitten jäi ja uudemman kerran se oli mielessä raskauden puolessa välissä. Mutta tässä sitä nyt sit ollaan, puolesta välistä on jo melkein 2kk aikaa. Hups! :D Nyt kun elämä heitti melkosta härän pyllyä, on viimeistään oikea aika aloittaa tämä.

Blogi siis seuraa jatkossa loppuodotusta (mikä toivottavasti jatkuu vielä monen monta viikkoa) sekä tulevaisuudessa koirien täyteistä vauvaperheen arkea. Blogi toivottavasti ei tule muuttumaan täysin vauva-aiheiseksi vaikka se siihen tulee nyt alussa menemäänkin olosuhteiden pakosta, vaan tarkoitus olisi myös tulevaisuudessa keskittyä koirakuulumisiin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti